Florarie Online - Totul despre Florariile Online, Cum sa comanzi flori
Archive for the ‘Fără categorie’ Category

Flori tropicale – Cum le ingrijim in apartament?

miercuri, martie 16th, 2011

Chiar daca ideea generala e ca florile tropicale sunt frumoase insa nu rezista pentru prea mult timp in apartament nu este tocmai adevarata. Pentru a va putea bucura cat mai mult de frumusetea acestora, va vom prezenta o serie de recomandari. Ceea ce pare dificil la prima vedere, cu putina munca  se dovedeste a fi chiar foarte usor.

Trebuie totusi sa facem diferenta intre florile exotice si cele tropicale. Acestea din urma se gasesc (cum indica si numele) doar intr-un climat tropical, deci sunt straine pentru alte tipuri de clima. Florile exotice le incadreaza pe cele tropicale, insa pe langa acestea mai sunt si cele care provin din climate temperate sau reci, dar care nu se gasesc la noi.

Acum, haideti sa vedem care ar fi un exemplu relevant de flori tropicale, care sunt oferite destul de des, se gasesc in florariile de la noi si pot fi usor de ingrijit in locuinta proprie.

Buchete de crizanteme - sunt un adevarat exemplu al frumusetii florilor tropicale. Pe langa trandafiri, ele sunt considerate a fi cele mai frumoase flori din intreaga lume. “Crizantema” vine din limba greaca si inseamna “de aur”, aceasta fiind culoarea primelor exemplare descoperite. Acest tip de flori sunt prezente in natura in diferite forme, asemanatoare margaretelor, decorative, manunchiuri etc. si vin in multe culori, de la galben sau alb pana la violet si rosu.

In caz ca nu stiati, prezenta acestor flori tropicale in istorie le-a adus unele atribuiri, care de care mai interesante. De exemplu:

(more…)