Florarie Online - Totul despre Florariile Online, Cum sa comanzi flori
Realizarea unui buchet de flori

Realizarea unui buchet de flori – asezarea in functie de destinatar

Ti-ai dorit de multe ori sa creezi un buchet de flori original, care sa exprime exact ceea ce vrei sa transmiti sau pur si simplu ai vrut sa faci un cadou handmade? Realizarea unui buchet de flori nu este un lucru imposibil pentru un incepator, dar trebuie sa tii cont de anumite lucruri.

Asezarea florilor in buchete tine foarte mult de tipul florilor folosite si de ocazia cu care acesta este daruit. De exemplu, poti sa faci un buchet pe rotund, atunci cand doresti sa daruiesti un buchet de trandafiri, frezii sau lalele unei persoane apropiate – iubita, sotie, prietena. Daca, insa, vrei sa daruiesti un buchet de flori unei rude sau unei amice poti alege un buchet pe lung din crini, orhidee, cale sau anthurium.

Realizarea unui buchet de flori

In cazul unui buchet rotund florile se aseaza in mana astfel incat cozile sa vina la aproximativ 30 de grade fata de petalele florii si astfel cozile sa fie asezate sub forma unui vartej.

In cazul unui buchet facut pe lung florile trebuie asezate intr-un fel de piramida: firul din mijloc trebuie sa fie cel mai inalt, iar apoi, pe parti, se aseaza celelalte fire coborand din inaltime. Aveti grija insa sa mascati cozile florilor cu verdeata – aspidistra, bergras, feriga, ruscus, etc.

Culori si tendinte in realizarea unui buchet de flori

In ceea ce priveste culoarea unui buchet trebuie sa tineti cont de ocazie si destinatar, precum si de tendintele unui sezon. De exemplu, in perioada de vara este preferabil sa alegeti flori in culori puternice – galben, roz, rosu, portocaliu. Toamna este anotimpul culorilor calde  a rosului ruginiu, crem, maro, visiniu; primvara sunt in tendinte culorile pale – roz pal, crem, piersica, ivoire, iar iarna se daruiesc buchete albe, rosii sau combinatii din cele doua culori.

Asadar in realizarea unui buchet de flori trebuie sa tineti cont de ocazie, de tendintele sezonului si destinatar. Realizarea unui buchet de flori nu este un lucru imposibil pentru un incepator, insa atunci cand doriti sa faceti o supriza deosebita, este de preferat sa apelati la o florarie de renume.

Tags: , , ,

Leave a Reply

Citeste si: (1 din 3 articole)


Chiar daca ideea generala e ca florile tropicale sunt frumoase insa nu rezista pentru prea mult timp in apartament nu ...